De filosofie van Stichting Life4All.org is zoveel mogelijk supporters/donateurs te betrekken bij haar projekten en die allemaal voor een klein (of groter) bedrag te laten helpen om vaak langdurige projecten te realiseren. Steun met veel kleine maandelijkse giften heeft daarom onze voorkeur!

doneer €5,-

DONEER €5,-

doneer €10,-

DONEER €10,-

doneer €25,-

DONEER €25,-

doneer €50,-

DONEER €50,-

doneer €100,-

DONEER €100,-

doneer €250,-

DONEER €250,-

doneer €500,-

DONEER €500,-

doneer €1000,-

DONEER €1000,-

 

(Als supporter ontvang je automatisch onze nieuwsbrief, zodat je op de hoogte bent en blijft van de besteding van je gift aan de verschillende projecten). Zo wordt iedereen

“PART OF THE CHANGE“ 

Het daadwerkelijk definitief en blijvend veranderen van leefomstandigheden!

Stichting Life4All.org  wordt geheel gerund door vrijwilligers. Dat betekent dat jullie giften ook daadwerkelijk worden besteed aan een van onze projecten. Wij verwachten ongeveer 2% van onze inkomsten nodig te hebben voor niet te vermijden kosten. (Denk aan hosten/onderhoud website, foldermateriaal, internationaal bankverkeer, visitekaartjes, e.d.).


Hoe kunnen jullie ons steunen ?

-  eenmalige gift: 

Over te maken op rekeningnummer ING:  532 51 41  t.n.v. Stichting life4All te Zutphen. Vermeld s.v.p.aan welk project je wilt geven.

BIC :   INGBNL2A      IBAN :     NL80INGB0005325141

-  maandelijks: 

Ook op rekeningnummer ING 532 51 41. Vink even op je telebank aan dat het een maandelijkse (of andere) frequentie betreft. Ook hier graag aangeven voor welk project jouw gift bestemd is.

-  ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling):

Stichting Life4All.org is een ANBI erkende instelling. Dat betekent dat jouw giften voor de inkomstenbelasting aftrekbaar zijn. Voor verdere informatie klik hier.