Stichting Life4All.org geeft regelmatig een nieuwsbrief uit. Hierin lees je de laatste ontwikkelingen van de projecten, worden nieuwe acties bekendgemaakt en foto’s en films geplaatst. Wil je op de hoogte blijven vul dan hieronder je persoonlijke gegevens in en vanaf dat moment ontvang je automatisch onze nieuwsbrief per email.

Hieronder kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief

* indicates required field

Life4All Nieuwsbrief maart 2020

Beste donateurs,

Onze voorzitter en zijn vrouw hebben in de maand december 2019 een privébezoek gebracht aan onze vrienden in Zuid-Afrika. Ze hebben daar gesproken met Dulcie en Tim over de voortgang van het project in Montagu.

Voor wat betreft de crèche moeten wij u melden dat het vanwege de overheid niet mogelijk is deze met gekwalificeerde mensen verder te ontwikkelen. Dit komt door het uitblijven van subsidie van de overheid. Dit heeft tot gevolg gehad dat de leidsters allemaal door de Sakhikamva moesten worden ontslagen. Momenteel wordt de crèche voortgezet met alleen maar vrijwilligers. Wij vonden dit zo bijzonder dat we alle vrijwilligers hebben getrakteerd op een middag zwemmen in een warm bronbad en aansluitend met z’n allen hebben gegeten (dit alles werd betaald door een sponsor).

    

De school had ook dringend behoefte aan een grotere kookgelegenheid (een stoof) om voor grotere aantallen mensen en kinderen te kunnen koken. Dankzij jullie trouwe support hebben we deze bij een plaatselijke winkelier voordelig kunnen aanschaffen!

Het is de bedoeling regelmatig te gaan koken voor de mensen in de township. Over dit project gaan we jullie zeer binnenkort wat meer vertellen in onze volgende nieuwsbrief.

Dulcie is nog steeds heel erg blij met haar maandelijkse support door jullie allemaal via Life4All.
Wij willen alle onze vrienden die het ons als bestuur mogelijk maken deze en andere projecten te  realiseren van harte danken voor de niet aflatende steun in de afgelopen 10 jaar van ons bestaan!

Namens het bestuur van Life4All,

Ed Stavast (voorzitter)